ESCUELA DE TEORÍA Y DIRECCIÓN CINEMATOGRÁFICA

“La nit que va morir el pare” als Premis SGAE Nova Autoria de SITGES

“La nit que va morir el pare” als Premis SGAE Nova Autoria de SITGES
18 septiembre, 2019 admin

El curtmetratge de l’alumna Eva Serra “La nit que va morir el pare” ha estat seleccionat pels premis SGAE Nova Autoria dins del marc del festival de cinema de Sitges. El curtmetratge narra la nit que mort el pare d’una noia adolescent i està filmat amb un to intimista, pausat i amb un pols cinematogràfic sensible al dramatisme. El curt compte amb la banda sonora de Rosalía amb la cançó “Nos quedamos solitos” i està interpretat per les actrius Anna Ycobalzeta i Mel·lina Illa.

La Casa del Cine està present als premis SGAE Nova Autoria per quart anys consecutiu, un èxit a l’abast de poques escoles de cinema.