La Casa del Cine es una escuela de cine en Barcelona. Especializada en cursos de realización de vídeoclip, cine de autor, cine documental, cine experimental, guión, crítica y teoría de cine.

Josep Maria Bunyol

Llicenciat en Periodisme per la UAB. Durant 11 anys va treballar a Ràdio Barcelona-Cadena SER. Ha estat guionista de Versió RAC1 i El foraster, a TV3. Actualment escriu pels programes El suplement i En guàrdia!, a Catalunya Ràdio. Ha estat comentarista de cinema i sèries a Els matins de TV3, tasca que continua fent a El suplement, el diari Ara i la publicació web Serielizados. És autor de Jo també veia Bola de drac (Ara Llibres, 2016) i Historias de portada. 50 películas esenciales sobre periodismo (Editorial UOC, 2017). Ha estat professor de magazine de ràdio a Micro Obert, de llenguatge radiofònic i cinematogràfic a ESERP Escola Superior i d’informatius de ràdio, guió i producció de programes a l’escola Aula Ràdio.

Licenciado en Periodismo por la UAB. Durante 11 años trabajó en Radio Barcelona-Cadena SER. Ha sido guionista de Versió RAC1 y El foraster, en TV3. Actualmente escribe para los programas El suplement y En guàrdia!, de Catalunya Ràdio. Ha sido comentarista de cine y series en Els Matins de TV3, tarea que continúa haciendo en El suplement, el diario Ara y la publicación web Serielizados. Es autor de Jo també veia Bola de drac (Ara Llibres, 2016) y Historias de portada. 50 películas esenciales sobre periodismo (Editorial UOC, 2017). Ha sido profesor de magazine de radio en Micro Obert, de lenguaje radiofónico y cinematográfico en ESERP Escuela Superior y de informativos de radio, guion y producción de programas en la escuela Aula Radio.
Volver


© La Casa del Cine