La Casa del Cine es una escuela de cine en Barcelona. Especializada en cursos de realización de vídeoclip, cine de autor, cine documental, cine experimental, guión, crítica y teoría de cine.

Ana Sánchez

Periodista i coordinadora de l’agència de comunicació cultural Comedia, ha desenvolupat la seva carrera en el camp del disseny i l’execució de campanyes de premsa i comunicació. Actualment és responsable, entre d’altres projectes, dels Premis Gaudí, l'Acadèmia del Cinema Català i els festivals DocsBarcelona i Americana Film Fest. Ha col·laborat amb institucions públiques com el CCCB, el Museu d’Història de Catalunya i el Memorial Democràtic, així com amb editorials, productores i distribuïdores de cinema i festivals. És professora de l'Aula Audiovisual del Centre de Cultura Francesca Bonnemaison i ha estat tutora del Màster en Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona.

Periodista y coordinadora de la agencia de comunicación cultural Comedia, ha desarrollado su carrera en el campo del diseño y la ejecución de campañas de prensa y comunicación. Actualmente es responsable, entre otros proyectos, de los Premios Gaudí, la Acadèmia del Cinema Català y los festivales DocsBarcelona y Americana Film Fest. Ha colaborado con instituciones públicas como el CCCB, el Museu d’Història de Catalunya y el Memorial Democràtic, así como con editoriales, productoras y distribuidoras de cine y festivales. Es profesora del aula Audiovisual del Centro de Cultura Francesca Bonnemaison y ha sido tutora del Máster en Gestión Cultural de la Universitat de Barcelona.
Volver


© La Casa del Cine